2022.04.12.

ARCHIKIDS Fesztivál a Tibánál

ARCHIKIDS FESZTIVÁL

Irodánk is örömmel csatlakozott a KÉK (Kortárs Építészeti Központ) ARCHIKIDS_VÁROSÁLMODÓK elnevezésű programjához (http://kek.org.hu/projekt/archikids_varosalmodok/), melynek keretében a TIBA Építész Stúdióban is sok szeretettel várjuk az érdeklődőket 2022. április 30-án, szombaton, 11.00-től 16.00 óráig az alábbi programokkal:

Építsünk indián Tipit!
A fiatal Designer-páros Karácsonyi Anna – grafikus & Koczka Kristóf – tárgy és formatervező vezetésével a gyerekekkel és a szülőkkel közösen felépítünk egy használható és működőképes indián tipit irodánk kertjében.

Készíts saját indiántetoválást!
A Petőfi Irodalmi Múzeum múzeumpedagógusai ehhez kapcsolódóan érdekes programokkal készülnek:

Neked mik az indián tulajdonságaid? Nagy varázsló, harcos vagy törzsfőnök lennél? A résztvevők elkészíthetik a saját indián tetoválásukat, ezen kívül kitölthetik vagy hazavihetik a Petőfi Irodalmi Múzeum interaktív történetalkotó feladatlapját, melynek segítségével egy indiánkalandot írhatnak és elnyerhetik saját indián művésznevüket. Ajánlott korosztály: 4-99 év

VR épületbejárás és festés
A hozzánk látogató érdeklődők kipróbálhatják a belsőépítészeti színtervezést VR szemüvegen keresztül, és, hogy milyen egy családi házban barangolni a virtuális valóságban.  Virtuális 3D festés kipróbálására is lesz lehetőség.

Mindig is saját homlokzatra vágytál? Most elkészítheted!
Újrahasznosított elemeket felhasználva, a gyerekek egyedi, egymással összeilleszthető homlokzati részleteket alkothatnak, amit a program után hazavihetnek.

A belépés ingyenes.

Várunk mindenkit szeretettel!