Portfolio Property Award díjat kapott a Telekom székház

Díjat nyert a WING Zrt. által nemrégiben átadott új Telekom székház a Portfolio tegnap megrendezett ingatlanszakmai konferenciáján, a Property Investment Forumon átadott Portfolio Property Awards ingatlanszakmai versenyen, a 15 000 négyzetméter feletti új irodafejlesztés kategóriában. A díjat Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója vette át az eseményen, aki beszédében Tiba Jánosról (†), a Telekom székház vezető tervezőjéről is megemlékezett. A Magyar Telekom és a T-Systems közös székháza Magyarország legnagyobb, egy épületkomplexumban létrejött irodaháza, amely mintegy bruttó 100 ezer négyzetméter alapterületet fed le.

A Budapest arculatát is meghatározó épületet teljes mértékben a Magyar Telekom Csoport igényeire szabta a WING Zrt. Az irodaház tervezésekor a fenntarthatóság mellett fő szempont volt a kreatív és inspiráló munkakörnyezet kialakítása. A dolgozók maximális komfortérzetét és kikapcsolódási lehetőségét többek közt egy összesen 2 ezer négyzetméter alapterületű belső kert, ebben egy 150 négyzetméter felületű belső tó, valamint a tetőszinten található fitnesz központ és panorámás futópálya biztosítja. A székház fejlesztésében mintegy 150 alvállalkozó és beszállító működött közre, 80 ezer köbméternyi betont, 10 ezer tonna betonacélt, valamint 26 ezer négyzetméternyi homlokzatüveget használtak fel az építkezés során.

https://www.octogon.hu/epitoipar/ok-az-ingatlanpiac-legjobbjai/?fbclid=IwAR2bOJuvXkEWnIGWQzrwo_rLQDsIlenMiBN39KDa6v2pytZOtx6HE9gBTv4

Forrás: Wing Zrt. sajtóközlemény